Een taxi in Den Bosch

Jij en Ik Taxi is al sinds 2005 een begrip voor persoonlijk en zakelijk vervoer in de stad Den Bosch, maar ook in de wijde omgeving van deze stad. Het boeken van een taxi, een busje of een ander soort voertuig met chauffeur is niet alleen eenvoudig, de werknemers van dit taxibedrijf denken graag mee wat betreft het plannen van uw vervoer. Hierbij kunt u denken aan betrouwbare en effectieve oplossingen voor het ophalen en vervoeren van personen die slecht ter been zijn, maar ook aan het vervoeren van groepen en combinatie vervoer. Plant u binnenkort een dagje uit, of wilt u kunnen vertrouwen op een comfortabele taxi die u stipt op tijd op komt halen? Dan kunt u terecht bij Jij en Ik Taxi.

Duurzaam vervoer met een persoonlijke benadering door Jij en Ik Taxi

Luxe comfortabele auto’s. Gaat u op vakantie en wilt u er zeker van zijn dat u in alle rust perfect op tijd aankomt op uw luchthaven? Dan kunt u ruim van tevoren een rit boeken met een van onze chauffeurs. U komt veilig en zonder onnodige stress aan op uw plaats van bestemming.

De kwaliteit van het vervoer met een taxi van Jij en ik.

Neemt u gerust contact met ons op voor het plannen van een rit. Vooral rondom de feestdagen en evenementen in Den Bosch kan het wat drukker zijn wat betreft het boeken van taxi vervoer. Het is dan ook prettig om ruim op tijd uw rit te boeken. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op een veilige en betrouwbare rit naar uw gewenste adres.Uiteraard beschikt het taxibedrijf over het BTx Keurmerk. Het wagenpark wordt goed onderhouden en alle chauffeurs stellen uw veiligheid en comfort voorop.


taxi in den bosch

Zakelijk vervoer bij jij en ik Taxi Wilt u op een frequente basis kunnen beschikken over een auto met chauffeur, bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer? Dan kunt u rekenen op een handige maandelijkse facturatie en zakelijke tarieven bij Jij en Ik Taxi te Den Bosch. De luxe Mercedes en Mercedes bussen ogen representatief en vervoeren u comfortabel.